pårørende

Psykiatrisk botilbud i Nordjylland efter social service §107

Den Selvejende Institution Børsholt er et psykiatrisk botilbud Nordjylland efter social service §107. Der er med andre ord tale om et bosted for voksne mellem 18 år og 60 år. Vores botilbud i Nordjylland byder på hjemlige forhold, hvor der er en stor grad af rummelighed, accept og omsorg, og med den nødvendige støtte efter social service §107.

Hjemlige rammer på psykiatrisk botilbud i Nordjylland

Vi prioriterer med andre ord de hjemlige rammer, det sociale samvær og det stærke fællesskab højt, men under hensyntagen til den enkeltes privatliv, selvom der er tale om et psykiatrisk botilbud.

Der er samtidig mange aktiviteter som havedyrkning, musik, dyrehold, motion, udflugter, ferie og meget mere, og dertil kommer de daglige gøremål og andre løbende funktioner, hvor der ydes hjælp efter social service §107. Derudover findes der en række forskellige tilbud i lokalsamfundet.​

Social service §107 kræver forudsigelighed

Vi arbejder målrettet ud fra en struktureret pædagogisk linje, hvor overskuelighed, mening, forudsigelighed, tydelighed og grænsesætning vægtes højt jævnfør social service §107. Derfor udarbejder vi individuelle aktivitets- og ugeplaner for den enkelte beboer på vores botilbud.

Vi har plads til 10 beboere, og der er to afskærmningslejligheder, som kan benyttes af beboere, der i en kortere eller længere periode har svært ved at trives i fællesskabet, men som er henvist til os som led i social service §107.

Vi værdsætter endvidere et godt og tæt samarbejde med beboernes netværk. Det betyder med andre ord, at vi arbejder for at styrke og bevare relationen til de pårørende, selvom beboerne er på vores botilbud Nordjylland.

Du kan kontakte os på telefon 98 93 04 02 eller på boersholt@boersholt.dkfor at høre om vores botilbud.

Kontakt

Den Selvejende Institution Børsholt

Børsholtvej 41, Tolne 

9870 Sindal

Telefon: ​98 93 04 02

​CVR: 25515447

Åbningstider

​D.S.I. Børsholt er døgnbemandet og har åbent 365 dage om året.

Kontakt : Brittha Mose​