Sagsbehandler

Socialpsykiatrisk bosted i Nordjylland

 

Den Selvejende Institution Børsholt i Nordjylland er et socialpsykiatrisk bosted for borgere, i aldersgruppen fra 18 til 60 år. Vi er godkendt til 10 beboere på bostedet, hvor vi skaber rammerne omkring et godt og trygt miljø.

Målgruppen på D.S.I. Børsholt

Målgruppen for vores socialpsykiatriske bosted er primært personer der er færdigbehandlet i det psykiatriske regi og som fortsat har massivt behov for videre social støtte til at fungere i samfundet.

 

Målgruppen er kendetegnet ved skizofreni og andre former for personlighedsforstyrrelser, men generelt er det for personer der har behov for rummelighed, entydighed, struktur og faste rammer.

 

Målgruppen har tidligere været i psykiatrisk behandlingsforløb, er primært udredt, diagnosticeret og bliver medicinsk behandlet. Enkelte har ydermere været tilkendt en behandlingsdom.

 

 

Vi har bl.a. en bred erfaring i arbejdet med personer som er diagnosticeret med:

- Skizofreni

- Borderline

- Personlighedsforstyrrelser

 

​Vi bestræber os på at skabe en homogen gruppe på Børsholt. Det betyder, at vi lægger vægt på, om eventuelle nye beboere vil passe ind i den eksisterende gruppe hos os, og omvendt. Efter en henvisning til vores socialpsykiatriske bosted, afklares der ved visitation, om vi er det rette botilbud for den potentielle nye beboer.

Hør mere om et socialpsykiatrisk bosted

Du er velkommen til at kontakte Den Selvejende Institution Børsholt for at høre, hvad vi kan tilbyde. Vi kan kontaktes på telefon 98 93 04 02, eller du kan skrive til os på boersholt@boersholt.dk .

Kontakt

Den Selvejende Institution Børsholt

Børsholtvej 41, Tolne 

9870 Sindal

Telefon: ​98 93 04 02

​CVR: 25515447

Åbningstider

​D.S.I. Børsholt er døgnbemandet og har åbent 365 dage om året.

Kontakt : Brittha Mose​